dinsdag 11 oktober 2011

Zomaar

Een paar jaar geleden heb ik dit schilderijtje gemaakt. Het moest een stuk boomschors worden, met relief. De vlinder heb ik er later op geschilderd, dan stelt het nog iets voor.
Hoe ik daar nu ineens op kom? Gisteren schreef Marjolein , http://www.marjolijnquilts.blogspot.com/  een stukje over Isabelle Wiessler waarvan zij de quilts zo bewonderde. Nou, ik ook!! Ben er HELEMAAL ondersteboven van . Zoooo mooi. N.a.v. het  enthousiaste verslag van Nienke ( wie kent ze niet?) had ik al verschillende keren op haar website gekeken en kon er geen genoeg van krijgen. Vandaar deze link.
Echte schors hebben wij hier zat. Ik zou bijna zeggen: hoeveel wil je hebben. Maar met stof en allerlei hulpmiddelen moet dit toch te doen zijn. Of ben ik nu te voortvarend? In ieder geval wel enthousiast.
Het moet ook weer niet nagemaakt worden uiteraard, maar mogelijkheden te over denk ik en het gaat ook niet alleen over schors.
Meteen dacht ik ook weer aan de TT in Veldhoven, maar daar ben ik al voor bezig. Alleen zou ik die nooit hier thuis ophangen als hij klaar is. Misschien zien jullie het resultaat nog wel eens? Alhoewel....ik verander vaak van ideeën.