woensdag 16 november 2011

Virus

Nog even en men kan aan ons zien dat we een virus hebben. We lopen rond met grote ogen, hele grote ogen, soms zelfs Argus ogen en een beetje gebogen om te kijken of er niets op straat ligt wat we kunnen gebruiken. Aart, wie kent hem niet, http://quiltaart.blogspot.com/. liet vandaag een paar schoenen zien met hele mooie zolen. Ik herinnerde me opeens dat ik ook zoiets gedaan heb.
Vorig jaar kwam mijn dochter hier en liet haar nieuwe schoenen zien , terwijl ik alleen maar oog had voor de zolen. Errug hè? Ik heb haar vriendelijk doch dringend verzocht om ze uit te trekken. Dan wordt je aangekeken en hoor je ze denken: Zou er een steekje los zitten? Ik heb een lapje gepakt, oliekrijtjes en ben gaan rubben.
Ik kan hem nu meteen laten zien omdat ik hem had gescand en op de pc gezet. Ik kan er dus niet mee stempelen, maat wel printen of erop naaien. Ik wilde het binnenkort laten zien maar kwam de foto toevallig tegen. Het lapje ligt nog ergens, zoals zoveel en misschien kom ik er nog wel eens aan toe om er iets mee te doen.


Ik had wel een idee. Je kunt b.v. een plattegrondje maken van de geboorteplaats of waar iemand leuke herinneringen aan heeft enz. Daar de voetafdruk op en je hebt iets heel persoonlijks. Met "vreemde" schoenen is het natuurlijk iets anders.


Ik ga weer gauw verder "prutsen".