vrijdag 21 september 2012

Heb ik weer

In mijn berichtje van 31-7-2012 heb ik een foto geplaatst van een werkje van 20 x 20 cm op canvas. Een van de eerste die ik op die manier heb gemaakt en op Galleribba heb geplaatst. D.w.z., ik bied het aan en Meta plaatst het op de site.

Nu kreeg ik vanmorgen een mailtje van Meta EN van Karen Osborn http://stiehlosborn.blogspot.com , dat ik een afbeelding van haar heb gebruikt en dat het onmiddellijk verwijdert moet worden.
Het zweet brak me uit en ben meteen gaan zoeken. Als er iemand een hekel heeft aan naapen ben ik het wel. Nu bleek dat ik zo'n 1,5 tot 2 jaar ??  geleden een afbeelding van Internet heb geplukt, deze en nog anderen uit heb geprint en weggelegd.Niet opgelet of het iets "Arterigs" was, voor mij was het gewoon een afbeelding.
Nu kwam ik de hele stapel weer tegen en vond dit plaatje mooi passen bij de rest, qua kleur en heb het dus gebruikt.
Ik heb hier uiteraard een vreselijke hekel aan maar heb het in alle oprechtheid volkomen onbewust gedaan. Denk je nou echt dat als ik me daarvan bewust was, ik het op Internet zou plaatsen????? Zou wel erg stom zijn..
In mijn beste Engels heb ik Karen mijn verontschuldiging aangeboden en ik hoop dat ze het me niet kwalijk neemt. In het vervolg zal ik beter op copyright letten. De afbeelding is inmiddels verwijderd.
Ik vind het een vervelende situatie en zit er echt mee in m'n maag.
Ik ben meteen alles gaan nakijken of dat niet per ongeluk eerder gebeurd is.

Nu iets leukers. Als je geen computer hebt, hou je wel veel tijd over en heb ik nog een werkje van 20 x 20 cm gemaakt. Ik kan nog wel even doorgaan want ik heb nog een hele stapel canvasdoekjes liggen.
 
Ik heb een piepklein quiltje gemaakt en bevestigd op katoen, bewerkt met Gesso, crackle pasta en acrylverf. Dat weer bevestigd op een geschilderd canvasdoek. Het heeft een 3-D effect.
Poeh.