zaterdag 18 augustus 2012

Steekje los?

Voordat jullie denken dat er bij mij een steekje los zit om met dit weer achter de naaimachine te kruipen, het is hier beter dan buiten onder de bomen.
Even geleden heb ik geprobeerd om te printen op servetten en dat is heel goed gelukt. Vandaag heb ik een foto bewerkt in Photoshop en geprint op een bladzijde uit een oud telefoonboek. ( Je-weet-wel, die waren er vroeger). Heel toevallig, als dat al bestaat, pasten de kleuren wonderwel bij elkaar. Ik ben aan het scheuren gegaan, op een ondergrond gestikt, stukje fleece erachter, doorgestikt en een paar knoopjes van vroeger erop en klaar. Ik was er zelf verbaasd over. Ik vind het wel grappig en dat gebeurt niet gauw bij iets van mezelf.
Het geprintte stuk is een boodschappenboekje uit 1927. Heel leuk dat je precies kan zien wie wat besteld heeft en wat het kost.

A.s week ben ik weer een paar dagen naar het ziekenhuis. Drie maanden geleden ben ik gedotterd en dat heeft niets geholpen. Nu gaan ze het proberen via een omleiding. Hopelijk werkt dat wel.

Fijn weekend.