maandag 23 januari 2012

Iets heel anders

Iedere keer als iets (bijna) af is zeg ik altijd: alleen nog de bindings en de tunnel en het is weer gebeurd. Ik geloof dat ik dat al een keer of vijf heb gezegd en ze liggen er nog steeds. Dan begint het weer te borrelen en begin ik aan iets anders.
Ik wil proberen om een geverfde quilt te maken. Ik heb in dit geval dunne linnen stof genomen en er met de naaimachine dit figuurtje op getekend. Dat was een beetle lastig want het voorbeeld was heel klein, zw/w en wazig. De plannen zijn   al een paar keer gewijzigd. Eerst wilde ik er weer een Kwilderij van maken. Voor degene die niet weet wat dat is, zie rechterzijbalk of labels.
Vandaar dat ik maar  een klein stukje stof heb genomen. Toen moest het weer een grotere quilt worden en had ik er al vanalles bij gefantaseerd. Nu denk ik toch dat ik het maar klein houd als proef. Eerst eens alles goed uitproberen en dan weer verder zien.


Heerlijk werk voor een regenachtige zondagmiddag.( Goeie smoes!) Alleen had ik net de verf gemengd, toen we bezoek kregen. Dan kun je dus weer opnieuw beginnen. Het is nog maar de eerste laag verf, dus er gaat nog veel veranderen. Wordt vervolgd.