zondag 4 september 2011

Verven


Vandaag was het goed weer om te verven, buiten was er niet veel aan. Ik heb gewoon in het wildeweg wat lappen in de verf gezet en maar zien hoe ze eruit komen. Ik houd me totaal niet aan de regels, dan is de verrassing nog groter. Een beetje van dit, een beetje van dat, een stiekje hier, een paperclip daar en voila. Is het niet naar mijn zin dan doe ik het opnieuw. Op deze manier ben ik wel meer tijd en wat meer verf kwijt, maar dan heb je ook wat ...ahum.
Door de kleuren en/of de tekeningen kom ik vaak op ideeen. Alleen wordt het probleem steeds groter, omdat ik over een paar uur nóg meer ideeen heb en ik niet kan kiezen. Ik zie wel wat ik ermee ga doen.
Anderhalf uur ben ik bezig geweest om deze foto's erop te krijgen, want blogger weigert alles. Nu zijn het er nog maar twee want de rest lukt niet. De onderste foto is heel anders van kleur dan hier op staat. Hoe het allemaal kan weet ik ook niet. Ik ben er in ieder geval tevreden mee, dat moeten jullie dan maar aannemen.

4 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit hoor Ineke. Ja, die verrassingen zijn geweldig, vind je niet? Heb jij er ook zo'n "last" van dat je stapel lapjes en ideeën steeds groter worden? Productiviteit laat dan soms wat te wensen over.
  gr. Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel verrassend om zo maar willekeurig te verven.De mooiste lappen verkrijg je vaak, door maar wat aan te rommelen!

  Wat de foto's plaatsen op je blog betreft, kijk eens of je de nieuwste versie kunt aanklikken. Ik heb sinds kort Windows 7 en kon wel bericht maken, maar niet plaatsen. Ik heb gekeken bij de instellingen, en zag dat ik beter de nieuwe versie kon gebruiken. Wel wat andere symbolen maar het lukt nu prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik restjes moet opmaken dan gooi ik het ook luk raak op de lappen. Krijg je de mooiste resultaten én een heleboel ideeen, heel herkenbaar. De ene keer lukt bloggen meteen en de andere keer zit je te emmeren, gebeurd mij ook, helaas heb ik geen advies voor je??? Op de onderste foto zie je het raster van je strijkplank, dit kan juist de bedoeling zijn, maar wil je dit niet moet je een dikker dekje op je strijkplank leggen. Ben heel benieuwd naar je andere resultaten, dit zijn in ieder geval prachtige lappen geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je out of the box aan het werk gaat krijg je vaak mooie resultaten.
  Van mijn laatste verflappen kan ik wel een quilt voorstellen, maar bij anderen moet de schaar erin. Je krijgt in ieder geval een leuke voorraad geverfde lappen die altijd wel ergens goed voor zijn.
  Succes!!!
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen