woensdag 16 november 2011

Virus

Nog even en men kan aan ons zien dat we een virus hebben. We lopen rond met grote ogen, hele grote ogen, soms zelfs Argus ogen en een beetje gebogen om te kijken of er niets op straat ligt wat we kunnen gebruiken. Aart, wie kent hem niet, http://quiltaart.blogspot.com/. liet vandaag een paar schoenen zien met hele mooie zolen. Ik herinnerde me opeens dat ik ook zoiets gedaan heb.
Vorig jaar kwam mijn dochter hier en liet haar nieuwe schoenen zien , terwijl ik alleen maar oog had voor de zolen. Errug hè? Ik heb haar vriendelijk doch dringend verzocht om ze uit te trekken. Dan wordt je aangekeken en hoor je ze denken: Zou er een steekje los zitten? Ik heb een lapje gepakt, oliekrijtjes en ben gaan rubben.
Ik kan hem nu meteen laten zien omdat ik hem had gescand en op de pc gezet. Ik kan er dus niet mee stempelen, maat wel printen of erop naaien. Ik wilde het binnenkort laten zien maar kwam de foto toevallig tegen. Het lapje ligt nog ergens, zoals zoveel en misschien kom ik er nog wel eens aan toe om er iets mee te doen.


Ik had wel een idee. Je kunt b.v. een plattegrondje maken van de geboorteplaats of waar iemand leuke herinneringen aan heeft enz. Daar de voetafdruk op en je hebt iets heel persoonlijks. Met "vreemde" schoenen is het natuurlijk iets anders.


Ik ga weer gauw verder "prutsen".

9 opmerkingen:

 1. Haha....wat leuk, ik herken deze "move", alleen maar denken aan dat gene waar je wat aan hebt.....Heel toevallig.? overigens, plaatste ik zojuist ook iets over zolen.....!Kijk maar gauw....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig dat ontwerpers hun ziel en zaligheid zelfs op de onderkant van items zetten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil je niet gekker maken dan je bent ( ;-) ). Als je nog van die zomerslippers hebt liggen, die hun beste tijd hebben gehad, snij ze dan in blokjes van 5 cm, verhit de bovenkant met een heatgun en druk die bovenkant in een groepje spijkers of schroeven of de lipjes van blikjes en je hebt een stempel. Je kunt dit niet opnieuw verhitten om er andere materialen in te drukken. Ik wacht op de komende zomer om eens wat goedkope slippertjes te kopen.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn zeker prachtige zooltjes! Maar je hebt werkelijk een ernstig virus opgelopen, ik weet niet of hier wel een medicijn tegen is. Beterschap!
  gr. Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een tijdje geleden zocht ik ergens een kleur stof bij.Toen ik op de markt liep zag ik een dame lopen met een jurk van mijn kleur...Bijna had ik gevraagd of ik een mouwje mocht...Hoezo gek?(stiekum altijd een schaartje meenemen zodat als ze even niet oplet je er een stukje kan uitknippen.Dus als je iemand ziet lopen met een uitgeknipt stukje uit haar of zijn kleding weet je dat een ernstig geval van het virus in de buurt rondloopt....)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit zijn inderdaad wel heel bijzondere zolen.
  En Aart heeft denk ik hetzelfde filmpje gezien als ik waarin stempels gemaakt worden van allerlei dingen door verhitting.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk ook niet dat er een medicijn is tegen dit virus? Maar leuk zijn ze wel de zolen! En de rubbings natuurlijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tja we worden steeds creatiever en gekker????
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dit is wel een heel mooi patroontje om te rubben.

  BeantwoordenVerwijderen