woensdag 4 januari 2012

Even tussendoor.

Ik ben nog niet helemaal boven water want ik ben herstellende ( hoop ik ) van ischias. Tussen Kerst en Nieuwjaar kreeg ik flink last van mijn rug, wat alleen maar erger werd. Met oudjaar kon ik me helemaal niet bewegen van de pijn. Leuk is dat als je eters krijgt en een hoop visite! Gelukkig helpt mijn man heel goed anders had ik alles af moeten zeggen. Het is een erge zenuwpijn die uitstraalt vanuit je rug via je heup en bovenbeen. Daarna heb ik 2 nachten opgezeten omdat ik niet kon liggen en slapen van de pijn. Maandag de huisarts gebeld en ik kreeg spierverslappers en morfine, dus jullie begrijpen hoe ik me voel. Normaal heb ik al heel wat medicijnen en nu dus nog meer. Ik heb er bijna een maaltijd aan!
Maarrrr, dit moet een gezellig verhaaltje zijn en geen klaagmuur dus vergeet het maar gauw. De kleinkinderen zijn net weg en we hebben samen nog stempels zitten maken van linoleum en allerlei dingen geknutseld, dus die hebben zich wel vermaakt gelukkig. Ze zijn zelf nog een nacht langer gebleven dan de bedoeling was dus vonden ze het toch wel leuk. Vooral m'n kleindochter, die is nl. heel creatief ( 9 jaar) en die wil alles maken wat ik ook doe.
Toch maar een foto omdat het anders zo saai is. Deze 1 persoons sprei heb ik een paar jaar geleden gemaakt voor m'n kleindochter van PIP stoffen. Die meiden zijn nu eenmaal gek op alles wat roze is. Een paar kussens erbij en een schemerlampje en ze was helemaal in de wolken.Volende keer hoop ik weer iets te kunnen laten zien met een wat vrolijker bericht. Eerst moet ik weer normaal op een stoel kunnen zitten.

10 opmerkingen:

 1. Beterschap. Hopelijk helpen de pijnstillers goed.
  Leuke kussens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap! Ischias is niet prettig, je kunt geen kant op, hopelijk werken de medicijnen.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar deze situatie! Hopelijk duurt het niet te lang met al die medicijnen. leuk die quilt en "aankleed dingen"
  Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ineke.
  Van mij mag je best klagen!Je hebt iets te klagen toch?
  Van harte beterschap.
  Pip heeft prachtige stoffen mijn dochter is er ook favo van.Je hebt er mooie meidenspul van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Au, ik voel de pijn bijna door je berichtje heen. Schrijf het maar lekker van je af, als het ook maar een beetje helpt. Wat leuk dat je kleindochter zo creatief is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel sterkte, hopenlijk gaat het beter in dit nieuwe jaar. Beterschap!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een naar uiteinde was het, hopelijk gaat het snel weer over. Wat een heerlijke roze foto's, lekker romantisch, zo'n periode heeft mijn jongste ook gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. He bah Ineke wat naar en dat nog wel tijdens de feestdagen sterkte
  Wat is dit allemaal schitterend, nu daar alleen word je al vrolijk, sterkte en een dikke knuffel
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat zul jij een pijn hebben gehad. Fijn dat je kleinkinderen ook zo creatief zijn en met hun oma lekker willen knutselen. Daar moetje wel energie uit putten.

  BeantwoordenVerwijderen