dinsdag 22 mei 2012

Niks

Hoewel het komkommertijd is blijf ik toch maar wat bezig. Het is prachtig weer maar om allerlei redenen mag ik niet in de zon. Eigenlijk ook liever niet in de schaduw vanwege de UV stralen, dus vermaak ik me meest binnen.
Ik kom niet zo goed op gang en dan ga ik altijd wat rommelen en van alles uittesten.. 't Is te gek want je hebt zoveel materialen waar nog nooit iets mee gedaan is. Iedere keer weer wat aanschaffen en steeds komt er niks van. Nu heb ik weer een meeloper gebruikt en allerlei restanten gevonden die er allang liggen en probeer er iets van te maken. Ik vind dat het niet zo veel voorstelt maar al doende leert men. Een oude theedoek gebruikt als achterkant, dus die is ook weer opgeruimd.
Meteen een goede gelegenheid om de machine uit te testen want die kan ook schrijven en dat heb ik nog nooit gedaan. Is redelijk gelukt.

Dit soort werk gaat redelijk snel moet ik zeggen. Afm. 30 x 34 cm.
Ik zie nu dat de foto wat scheef er op staat.

7 opmerkingen:

 1. Uit de resten en dingen die zijn blijven liggen,ontstaan vaak de mooiste werkjes. Is uitstekend gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn he, die Bernina. Ik ken nog steeds niet alle mogelijkheden, maar het zijn er wel veel.
  Leuk werk heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat je zo wel "heel lekker bezig bent". Er komen hele leuke dingen onder je handen vandaan. Dit is de goede tijd om van alles en nog wat uit te proberen en wie weet waar dat toe leidt? Lekker doorgaan, ik vind het prachtig en heel inspirerend.
  gr. Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je met NIKS zoveel TYD in dit werkje heb zitten.Ik heb een poosje naar dit werkje zitten kijken en vind het erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is dit een leuke tijd- collage geworden. Ik heb de foto even aangeklikt voor vergroting, dat was het zeker waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is toch maar weer heel mooi geworden

  BeantwoordenVerwijderen