maandag 11 juni 2012

Jarig.

Nee, ik gelukkig nog niet. Deze week bestaat mijn blog alweer 1 jaar en veel mensen doen dan een giveaway. Ik heb altijd gedacht dat is allemaal wel leuk, maar ik begin daar maar niet aan.
De laatste tijd ben ik o.a. nogal eens aan het schilderen en ik bedacht opeens als ik nu eens kaarten ga maken en die verstuur aan degene die er een wil hebben? Het houdt mij bezig en misschien kan ik er iemand blij mee maken i.p.v. op de stapel te leggen?
Gewoon iedereen die het leuk vindt hoeft alleen maar zijn/haar naam en adres door te geven en ik probeer er wat van te maken. Er zitten geen abonnementskosten aan vast, geen addertje onder het gras en de kleine lettertjes hoef je ook niet te lezen.

Ik heb geen idee waar ik aan begin maar ik zie wel waar het schip strandt.

Dit is zomaar een voorbeeld, maar het kan van alles zijn, suggesties zijn ook welkom.

Als ik dit zo lees lijkt het wel of ik me verveel, maar het tegendeel is het geval.

17 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je blog! Ik zou graag een kaart van je ontvangen, ik neem aan dat je mijn adres nog hebt, mail me anders.
  Diverse give-away's heb ik gewonnen in de paar jaar dat ik blog, alles staat bij elkaar, het is erg leuk om naar te kijken en de verschillen te zien. Ware kunstwerkjes.
  http://quiltaart.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meid meid, weet waar je aan begint. Je hebt 40 volgers, en die willen natuurlijk allemaal, net als ik, graag een kaart van jou. Vergeet ik helemaal jou te feliciteren met dit eerste lustrum.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je 1e blogverjaardag. Ik vind het een geweldig idee en wil best graag een kaart van jou krijgen. Ik ben ook erg benieuwd naar hoeveel reacties je krijgt. Meid, straks zit je je helemaal suf te werken aan ik weet niet hoeveel kaarten. Je bent een dappere dodo hoor LOL Ik zal je mijn adres even mailen.

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Happy Birthday to your blog. I'm glad I met you here and hopefully one day I will meet you in person.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Ik heb al vaker heel mooie kaarten van je gekregen, dus mij mag je overslaan!Al is het leuk om een kaart van je te krijgen!
  gr. Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je blog. En wat een leuk idee, maar volgens mij weet je niet waar je aan begint. Ik zal je mijn adres wel mailen, want het is natuurlijk heerlijk om leuke post te krijgen.
  gr. Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je 1e blogverjaardag! Moest ook gelijk denken ojee, wie weet hoeveel aanvragen voor kaarten je krijgt :-) , maar dat weerhoud me niet om "ja ik wil te roepen"; bvzo'n klaprooskaart lijkt me wel supervet om te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. en om je lekker in de stress te jagen doe ik ook lekker mee. Ik hou wel van zelfgemaakte kaarten, hoe dan ook gemaakt.....en natuurlijk van harte gefeliciteerd van mij !
  groetjes, Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vond het al een kadootje dat je met een blog begon, en je bent altijd al zo trouw in je reacties....Dank je wel daarvoor en van harte gefeliciteerd met de 'jaarwisseling'!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ook geluk wensen van uit Belgie. Een kaart krijgen vind ik altijd leuk en heb een speciale doos gemaakt om dierbare kaarten in te bewaren

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven....
  Van harte meid en ik hoop nog heel lang van jouw mooie werkjes te kunnen genieten!Enne die klaproos vind ik wel heel mooi!
  (ik heb een nieuwe laptop en ben dus je mailadres kwijt.De mijne is
  allemaalkleurtjes@solcon.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met de verjaardag van jouw blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oei, dat wordt druk! Ik wil ook wel een kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met je blog verjaardag.
  Is het niet leuk? Zo leer je nog meer mensen kennen met creative hobbies en doe je ook vast inspiratie op hier en daar. Je klaproos kaart is ook weer een 'plaatje'!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. alweer 1 jaar!!! gefeliciteerd hoor.wat een mooie kaarten, ik lust er wel eentje!! en trouwens : je bent een trouwe bewonderaar ook van mijn blog!! je reakties lees ik graag.
  ik wens je veel plezier en sukses voor de volgende jaren toe.

  groetjes Marja Visser.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. gefeliciteerd met je 1e blogverjaardag!, ik ben een regelmatige lezer van je blog en geniet ervan, ga zo door! en een kaartje is natuurlijk altijd welkom.
  gr katrien

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Kwam toevallig op je prachtige blog. wat een mooie dingen je. een lust voor het oog.
  (misschien mag ik ook een kaart ontvangen, maar het is wel laat, mag ik mijn adres nog naar je mailen????)

  BeantwoordenVerwijderen