woensdag 11 juli 2012

Verwend

Ja, ik ben verwend.
Deze mooie kaart kreeg ik van Ati uit Noorwegen, omdat ik er haar laatst ook een had gestuurd. Ik heb haar per e-mail al bedankt en doe het nu nog een keer.
Deze prachtige zelfgeverfde lap stof kreeg ik van Marie-Jette omdat ik het goede antwoord wist op een grappig raadseltje. Ook Marie-Jette nogmaals bedankt, ik ben er vreselijk blij mee. Hij zal zeker gebruikt worden.


Verder stond deze week in het teken van Barbie kleertjes naaien en truitjes breien. De kleinkinderen hebben al vakantie, maar nog niet alle papa's en mama's. Volgende week nog een paar dagen en dan hebben we onze bijdrage ook weer geleverd. De kleinkinderen zijn zelf ook heel creatief, dus er wordt wat afgeknutseld.

Daarna zet ik weer de knop om en ga verder met m'n eigen bezigheden. Ik moet trouwens nog enkele kaarten maken vanwege een paar "nabestellingen" en dat ga ik ook eerst doen, anders blijft het liggen.
Ik kan dus nog wel vooruit.

7 opmerkingen:

 1. Nou jij bent echt verwend. Wat een prachtige kaart en een mooie lap, echt iets voor jou. Je gaat daar vast ook iets moois van maken.
  We hebben het maar druk met de kleinkinderen hè. Hier precies hetzelfde.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een prachtige kaart gekregen van Ati, ze maakt ook echt van die mooie, maar jij kan er ook wat van (foto's gezien) en die lap is prachtig.
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke presentjes! Laat je ons de barbiekleertjes ook zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij hebt ook al zo'n mooie lap gekregen, de mijne ligt even op de vloer om er vandaag van te kunnen genieten.
  http://quiltaart.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk om zo verwend te worden, dat is genieten, ze zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk al die presentjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt het zeker verdien om ook eens zo verwend te worden,

  BeantwoordenVerwijderen