donderdag 6 december 2012

Wie zoekt....

Niet echt zoeken. Ik kwam een schilderij tegen dat ik jaren geleden heb gemaakt en  heb er toen een bijpassende quilttop bijgemaakt. Het schilderij is al lang af en ook helemaal veranderd, maar de top dus niet. Er staan enkele op stof afgedrukte foto's op van de tuin. Niet erg duidelijk te zien.


Detail

 
Gek dat je er na zoveel tijd er heel anders tegenaan kijkt. Ik weet nog niet wat ik er mee ga doen.
 
Dan nog iets mysterieus. Ik heb (had) een teller staan voor het aantal bezoekers, maar die loopt terug i.p.v. vooruit. Niet dat ik dat nu zo belangrijk vind, maar het is toch leuk om te weten dat de berichten ook gelezen worden. Ik heb het in de gaten gehouden en er klopt niks van. Nu het hele zaakje er  maar af gegooid want dat werkt alleen maar frustrerend.

6 opmerkingen:

 1. Het is zeker zo, dat je er na een tijdje anders tegenaan kijkt. Je smaak veranderd, en je leert ook altijd bij hè.mooi werk alweer!
  Wat vreemd, van die teller? Ik zou niet eens weten hoe ik die installeer?
  Misschien gaat hij maar tot een bepaald getal?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar je verhaal.Ik bewaar ook zo nu en dan dingen om ze soms jaren later weer te vinden.Tegenwoordig gooi ik het gewoon weg.Mijn dochter gebruikt het als vloerbedeking voor de ratten of het gaat ergens anders heen.Je wordt soms gek van zoveel zooi toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een beetje wild en overweldigend van kleur, waardoor de mooie foto in het niet valt. Misschien het "hart" eruit halen en opnieuw gebruiken en de rest versnijden tot kaarten of zo...

  Het is idd leuk om te kijken of anderen ook geïnteresseerd zijn in je kunstzinnige uitspattingen ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tip: nieuwe batterijen in je klok???

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die is goed janneke. ik lig hier dubbel.

  BeantwoordenVerwijderen