zondag 19 mei 2013

Een vraagje.

Regelmatig heb ik het over mijn creatieve kleindochter gehad en die wordt over enkele weken alweer 11 jaar. En raad eens wat ze voor haar verjaardag vraagt...een naaimachine! Heel fanatiek.
Mijn vraag is dus of iemand van jullie, of iemand die jullie kennen, een goed werkende maar eenvoudig machine heeft ter overname??
We hebben al op Marktplaats zitten kijken maar nog niks geschikts gevonden.Voor de gezelligheid nog een foto van een kaart die ik een tijd geleden heb gemaakt.
 Als er iemand is die iets aan te bieden heeft, mail me gerust.

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk, kleindochter in de voetsporen van Oma!
  Misschien kun je het beste bij naaimachinezaken informeren? Rijkers in Veghel heeft altijd goede inruilmachines.
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. naaimachinehandel Marien in Turbhout ( steenweg op oosthoven ) heeft soms tweedehands machines en ook de kindermachine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb voor mijn dochter ook een naaimachine gekocht.van iemand die ik goed kende!Dat was een goede beslissing want het kind (nu 24) heeft er al jaren plezier van.Het is altijd lastig om aan een goede 2de hans te komen.
  Veel sukses bij het zoeken (en koop geen aldi naaimachine ofzoiets!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb voor mij "kleinzoon" een 2e hands machine gekocht bij een naaimachinehandel. Kostte toen € 75, en dat was voor een Husqvarna.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk een creatieve kleindochter.in onze naaimachinewinkel verkopen ze ook tweedehands naaimachines.
  Mooie kaart

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik hoop dat je er een vindt... Is eventueel een naaidoos ook een optie?
  Ik heb er een gekregen van mijn oma vroeger... ze had er van alles ingestopt.. centimeter, schaar, naalden, knoopjes, garen, borduurgaren... Je kunt het zelf helemaal bedenken. Ik heb pas voor mijn kleindochter ook zo'n doos gemaakt. (houten doos kun je kopen bij dille en kamille)
  Echt heel leuk om te doen.
  Gefeliciteerd met zo'n handige kleindochter.

  BeantwoordenVerwijderen