vrijdag 28 juni 2013

Rood

Laatst was ik bij Mijn-Eigen en heb daar scarlet Drimarene verf gekocht om eens te proberen.  Procion heb ik voorlopig voldoende dus zal ik die maar eerst opmaken. Meteen uitgeprobeerd en vandaar dus een rode quilt. Eens moet de eerste keer zijn.

Ik heb stof geverfd, de Gelli plate gebruikt, gestempeld, foto bewerkt en op stof geprint, gebleekt, weer geverfd enz. Ook heb ik voor de eerste keer Color Magnet gebruikt. Je krijgt dan een zgn. ton-sur-ton.


 
YOU ARE ALWAYS ON MY MIND
 
Afm. 60 x 56 cm.
 
Detail

8 opmerkingen:

 1. Je bent lekker bezig geweest. Mooi van kleur en opbouw!
  http://quiltaart.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Scarlett is helemaal geweldig! Gelijk heb je om eerst je andere verf op te maken. Maar met de Drimarene heb je een prachtig werkje gemaakt! Ook de colormagnet is fijn,en apart om te gebruiken. Een mooie compositie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gun ik me eindelijk weer eens tijd om blogjes te lezen, beland ik bij alweer een prachrig werkstuk van jou! Het begint gelijk te kriebelen om zelf weer aan de gang te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn Eigen is een heerlijke inspiratie bron voor dit mooie kunstwerk .Color Magnet gaan we ook maar eens kopen,weer een nieuwe uitdaging .

  gr Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow die is mooi van kleur en spannend van print!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben vooral erg onder de indruk van het blauwe blok in het midden, dat is toch zo prachtig. En ja, de scarlet is ook mooi van kleur ;-).

  BeantwoordenVerwijderen