maandag 26 augustus 2013

Naamloos

Nog steeds gebrek aan echte inspiratie en al dat opruimen en rommelen weten jullie nu wel, maar ik moet gewoon iets doen. Ik heb een knop omgezet en (toch) weer in restjesbak gezocht naar iets bruikbaars. Deze manier van werken ben ik niet gewend en vind ook dat ik daar niet goed in ben, maar wil het proberen.
                                                                                                                                                                
 
Dit is het resultaat en ik vind het niet eens zo verschrikkelijk lelijk. Geverfd en gemonoprint krantenpapier , paperlamintion, stukken stof met gesso en verf, organza, fabricpaper enz.enz.

8 opmerkingen:

 1. Dat opruimen en rommelen van je levert toch wel erg mooie resultaten op waar je heel blij mee mag zijn. Ik zou zeggen ga zo nog maar een poosje door.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mag ik je een hand geven Ineke...'t is hier ook weer helemaal niks, maar jij bakt er tenminste nog iets leuks van.....!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En toch/ondanks ,geen..... IS DIT MOOI!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch geeft al dat opruimen heel leuke resultaten zoals ik hier zie! Wat mij betreft, ga je nog even door. Je hoeft niet altijd een quiltje te maken, kan ook een mooie map omslag zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet eens zo verschrikkelijk lelijk?? Ik vind het hartstikke mooi, kleuren, plaatjes. Van de moderne technieken heb ik geen verstand, geeft niet, eens mens hoeft niet alles te kunnen, maar ervan genieten kan ik wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niet zo bescheiden doen!! Het is hartstikke leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. LEUK!!! Niet zo bescheiden doen, Ineke!! Ga nog maar even door, je zult zien dat je ze steeds mooier gaat vinden en mooier gaat maken.
  http://quiltaart.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I can't believe you are NOT inspired. This piece is lovely!!!!

  BeantwoordenVerwijderen