dinsdag 28 januari 2014

Naamloos

Een foto van een schilderij // Mixed Media van mezelf, heb ik bewerkt en op stof afgedrukt.De achtergrond is geschilderd en de bladeren zijn van stof. Ik heb er een andere foto overheen gezet en transparantie gebruikt.De foto is bij lamplicht gemaakt en nogal onduidelijk.

Ik weet nog niet of ik er meer stoffen voor ga gebruiken om het af te werken, of alleen quilten. Ik voel me altijd soort van "schuldig" als iets kant en klaar wordt afgedrukt, een beetje stikwerk en klaar. Dat vind ik persoonlijk, letterlijk en figuurlijk geen KUNST.
Ik troost mezelf dat ik het schilderij wel zelf gemaakt heb en de foto's bewerkt.

De stof is van tevoren  behandeld met Bubble jet en Bubble jet rins.

A picture of my own painting // Mixed Media  ( the leaves are fabric ) printed on cotton.  I used  another picture and transparency. Don't know yet if I'll make a border or just quilt it.
Pisture is a bit blurry.

Linked to ninamariesayre.blogspot.com  Off The wall Fridays.

10 opmerkingen:

 1. I love your header quilt!!!! Wonderful!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ik vind het in elk geval echt Kunst, Prachtig Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het prachtig. De vraag is altijd, wat is kunst? De Kemshalls drukken tegenwoordig ook zelf af op stof, blazen de foto op, gaan het intens quilten en winnen er prijzen mee. Het is duidelijk wel iets van je zelf hoor. Misschien alleen een andere techniek dan je van jezelf gewend bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad wat is kunst. Sommigen leggen lagen op lagen, nog wat kantjes en frulletjes,stikken en klaar. Dan vind ik dit voor mij toch iets dat me meer aanspreekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wat mooi schitterend
  Fijne dag liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mysterieus zo! Je hoeft niet altijd veel te bewerken, zo kan het ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I can't understand your text but this is a lovely art piece. The drawings are very evocative and I like the fact that they are half outline
  Hilary florence

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja ik vind het ook wonderschoon en intrigerend, de weg er naar toe is dan toch niet belangrijk?

  BeantwoordenVerwijderen