zaterdag 8 november 2014

Algemeen

Het heeft even geduurd maar eindelijk is er toch weer iets uit m'n handen gekomen.
Deze lap kwam letterlijk heel goed "uit de verf" al is het hier niet zo goed te zien. Ik wilde er persé iets mee doen, maar wist niet goed wat en dan krijg je zoiets....
Omdat het hier zo lang ligt en ik er lang aan bezig ben geweest went het een beetje, maar ik weet nog steeds niet wat ik er van moet vinden.Met een zelfgemaakte linostempel de figuren gestempeld met verf en met discharge pasta. Sommige vielen wat in het niet en heb ik bijgekleurd.
Daarna vrij smal doorgestikt en zo af en toe wat gemeanderd voor de broodnodige variatie. Ook een paar zeefdrukken toegevoegd.
Dat stikken viel nog niet zo mee, want je moet steeds om de figuren heen en toch proberen zo recht mogelijk te blijven.

Voor de achterkant heb ik een (lelijk) geverfde lap gebruikt, maar als je het bekijkt als het gequilt is, valt het weer mee.
At least I've made something. but I don't know if I like it. Homemade linostamps were used on a beautiful handdyed fabric. (Sorry, the picture is not clear enough) I used paints and discharge paste.
Some figures are extra coloured. I used a straight stiche and some stippling.
The back is an ugli dyed fabric but now it is quilted, it looks okay.8 opmerkingen:

 1. Helemaal niet zo gek. ik vind hem erg mooi, van kleur, compositie en quiltwerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet wel wat ik er van vind .......MOOI!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en ik ben het helemaal met Ellen en Hannie eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer als jezelf niet tevreden bent over een stuk dat af is. Heet zo'n proces niet 'Trekken aan een dood paard'? De achterkant mag van een niet mooi geverfde lap zijn, maar ik vind het wel mooi met die quiltpatronen! Meer plezier met je volgende project!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is such a lovely piece. I actually think I prefer the back as it looks as though a light source from the right is highlighting the figures

  BeantwoordenVerwijderen
 6. It's a WONDERFUL piece!!!! I love it...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I like it. We were just talking about how different the world would be if woman ran the world. That's what this piece reminded me of.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh ik ben verliefd op de achterkant, tekt dat ook? Prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen