woensdag 21 januari 2015

Zo lang is het nog nooit geleden....

dat ik iets geschreven heb. Heel druk gehad met allerlei andere dingen dan quilten of iets van dien aard. Rond kerst en nieuwjaar met 2 doodzieke honden gezeten waarvan er een inmiddels is overleden. De andere had een hernia en moest een tijdje rustig aan doen, maar met medicijnen gaat het weer de goeie kant op. Hij voelt zich wel heel erg alleen en dus zijn we maar weer een keer gezwicht. We hebben er nu een boxer bij van 8 weken. Daar ben je dus ook weer even mee bezig.Door al die druktes heb je geen tijd voor andere dingen en als ik wel tijd had, was mijn hoofd helemaal leeg. Ik kan absoluut niet op gang komen. Voor de Art Quilts Around The World groep moet ik de 31ste januari een quiltje af hebben, maar ik heb geen enkel idee.
Ben wel steeds aan het rommelen geweest maar dit is het enige wat ik kan laten zien....en dat is niet veel. Ik zal mezelf eens ernstig toe moeten spreken.Dit is wat stikwerk op soluvlies maar ik denk dat ik het toch weer anders ga doen. Oef.

9 opmerkingen:

 1. The puppy is adorable!!!!!! like the stitching too!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Losing a dog is losing a family member. Give yourself time to grieve. Not jumping in to new work is totally-understandable. I too have 2 dogs. I'd have 5 if I could afford it! Your baby Boxer is absolutely adorable. I wish you much happiness with both dogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen leuke feestdagen met het verlies van een hond, ik hoop dat de andere hond steun aan beleeft aan de pup, mijn ervaring is dat de oudere hond weer vrolijk wordt en speelser. Succes met het hervinden van je inspiratie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een nare tijd zo met zieke honden, en eentje overleden, maar fijn, om weer een puppy te kunnen verzorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ineke, Het is zo lang geleden dat we iets van je hoorden. Is alles nog OK met je?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ineke, hoe gaat het me je? Ik heb je een uitnodiging gestuurd, maar ben bang dat ie niet is aangekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Ineke.
  Hoe is het met je?
  Al weer zo lang geleden dat ik iets van je hoorde?

  BeantwoordenVerwijderen