woensdag 15 juni 2011

Het allereerste...

Lang heb ik getwijfeld om een eigen blog te beginnen. Van Hannie kreeg ik nog een duwtje in de rug , zodat ik de stoute schoenen heb aangetrokken en nu dus een eerste berichtje.

 
Sinds kort ben ik op de "moderne" toer en ben volop aan het experimenteren, geholpen door al jullie blogs die ik volg, boeken en natuurlijk het internet. Dit is mijn laatste probeersel. De foto is gepikt van internet en heb ik geprint op speciale "film". Werkt bijzonder goed. Het is nog niet helemaal af, maar dat moet ik nog even bekijken. Ik hoop dat het allemaal goed gaat, want ik ben een nerd op computergebied.

4 opmerkingen:

 1. Gelukt! Je staat al bij mijn sitefeed. Leuk hoor,vanaf nu zie ik het als je er iets nieuws opzet.
  Dit werk is al prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk Ineke en bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik moet eerlijk bekennen dat ik je niet helemaal kan "plaatsen" in blogland, maar heb ik samen met jou geexperimenteerd in het zeefdrukken bij Hannie.....(ik herkende je niet van de foto, sorry :( )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk dat je nu ook zelf blogt! Ga je graag volgen, mooi deze premierefoto!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo Ineke, via A. en H. heb ik je opgespoord! Welkom in blogland! Ik ga je nu in mijn GR zetten, dus krijg elk nieuwe bericht van je voorgeschoteld!!! Leuk!!!
  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen