maandag 20 juni 2011

Een oudje

Eigenlijk niet zo heel oud, maar ik ben er ong. 2 jaar geleden aan begonnen en dit jaar pas afgemaakt. Op een gegeven moment moest er opgeruimd worden en toen is hij in de kast beland en als het daar eenmaal ligt... Hij is gepatcht met de hand en machine en machinaal gequilt. Eigenlijk had ik hem nog voor een TT willen aanmelden, maar daar was ik te laat mee.

De naam is: Sta(i)rway to heaven. De donkergroene blokken links, is het patroon van de Jacobsladder vandaar.
Dan is er nog het lied van Led Zeppelin ( voor de ouderen onder ons??). dat heb ik op het etiket gezet.
Volgens mij is het dit keer weer gelukt, zucht.....

4 opmerkingen:

 1. Een pracht quilt! Je had me er al eens een foto van gestuurd. Leuk, nu met de uitleg erbij. Ik meende dat de middenblokken New York Beauty heetten? Een flinke klus geweest met al die puntjes! Ik heb ooit een paar van dit blokken gemaakt met paperpiecing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar zou je deze niet alsnog een keer voor een TT aanmelden? Ik vind hem zo mooi en zou 'm graag in het echt willen zien... Wel humor dat je dit een oudje noemt. Ik dacht meer aan a brandnew day. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je blog, ziet er goed uit! Mooie quilt is dat, met al die verschillende sterren en de rand die van kleur verloopt! Ga je de rand afwerken zoals hij nu is, of wordt alles recht? Zou wel zonde zijn.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh, wat een mooie quilt! Jammer dat je te laat was om aan te melden, was vast wel gehonoreerd!!!

  BeantwoordenVerwijderen