woensdag 22 juni 2011

klaar

Het quiltje wat ik eerder heb laten zien is nu af, alleen lukt het me deze keer niet om er een foto van te laten zien. Het ligt natuurlijk niet aan  mij????? maar het gaat even niet. Die houden jullie dus tegoed.

Afgelopen zondag was het vaderdag en volgens de commercie horen daar kado's bij. Mijn man was er uiteraard blij mee maar ik nog veel meer. In de verpakking zat heel leuk opvulspul (ja Meneer van Dale ik weet het), 2 stukken jute en een stuk zwarte fantasie Colback. Goeie vangst! Ik vond het leuker dan het kado, maar dat mag je niet hardop zeggen. Een tijdje geleden moest ik bloed laten prikken en i.p.v. een gaasje en een pleister deden ze er een heel grof geweven elastisch verband om. Mijn ogen werden groter en heb een heel stuk gescoord. Zolang er mensen zijn die rommel van de straat oprapen hoef ik me nergens voor te schamen. Dat doet mijn man wel.

3 opmerkingen:

 1. Je hebt groot gelijk, ik probeer ook altijd wat te scoren als het om verband gaat, dat kan je ook leuk verven met procion. Maar tegenwoordig raap ik platgereden blikjes op om mee te stempelen.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jongens, jongens, jullie zijn de vuilnisophaal van de toekomst.....;;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een late reactie,maar welgemeend!
  Het was al mooi, maar nu bijzonder door die rand!
  En schaam je niet: Ik kan ook alles gebruiken. Zelfs heb ik laatst een stukje gordijn bij een vriendin mogen afknippen om een stempel te maken. Het was wel in de zoom ,en heb het onzichtbaar bijgewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen