vrijdag 8 juli 2011

ArchiefGisteren ben ik eens in mijn archief gedoken, oftewel m'n UFO bak.
Je krijgt dan steeds van die o ja momenten. Gewoon vergeten dat je ze hebt. Je merkt ook dat je smaak en de stoffen veranderen. Sommige vind je nog leuk, andere minder. Deze, kan ik me nog herinneren, heb ik gemaakt in 1999!! Moet ik me nu schamen?
Ons vorige huis was al verkocht en het huidige nog niet afgebouwd, zodat we een half jaar in een caravan er bij hebben gewoond. Op een paar vierkante meter heb ik deze top gemaakt en is sinsdien blijven liggen. Met behulp van de strijkplank en het aanrecht(je), kom je er wel. Ik denk dat ik deze vast op een andere stapel ga leggen, die van : nog af te maken.
"Delfts blauw, made in Belgium".

3 opmerkingen:

 1. Oh ja, deze is heel erg mooi, het zou echt jammer zijn als je die niet afmaakt. Wat ben ik blij dat jij een blog begonnen bent en al dit moois met ons deelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is een prachtige top! Zeker afmaken,want Delftsblauw is helemaal in! Voor sieraden schilderijen en zo meer. Wacht er niet te lang mee, want hij is echt de moeite waard!

  Net wat Nienke zegt. Fijn dat we al dit moois te zien krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het helemaal met Hannie eens....dat is een beetje saai om anderen na te praten, maar ik hou wel van Delfts blauw....
  groetjes, Janny

  BeantwoordenVerwijderen