zaterdag 24 september 2011

Boeken

Deze boeken heb ik mezelf kado gedaan want als je jezelf niet kietelt.....
Het is ook zo ( ook wel eens té ) gemakkelijk. Een paar keer klikken en een paar dagen later heb je de bestelling in huis. Zo ben ik de laatste maanden aan veel dingen gekomen. Het is ook zo verleidelijk.
Ik denk dat ik ruim een half jaar geleden, of langer, een punchmachine heb gekocht en nog nooit iets mee gedaan. Dat hoor ik trouwens van meer mensen. Nu ga ik lekker lezen en laat m'n fantasie de vrije loop.
 Fijn weekend.

5 opmerkingen:

 1. Allemaal goede aankopen (oftewel ik heb ze ook in de kast, ik kan ook heel goed klikken!!). En dat verhaal van die punchmachine ken ik ook. Daarom heb ik ook dat boek aangeschaft.
  Ik ben benieuwd...
  gr. Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie aankopen! Het linkerboek heb ik ook,maar nog niets mee gedaan, maar nu de winter aankomt moet het er toch eens van komen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende boeken, dus we kunnen heel wat moois verwachten, dat je ons laat zien
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het kan dan wel zijn dat jouw punchmachine ongebruikt in de kast staat, maar het is net als met deze boeken: je kunt er gewoon geen dag meer langer zonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Check de boeken heb ik, check de punchmachine heb ik, check nog niks mee gedaan hahaha. Bij mij hetzelfde verhaal ;-) Maar... Deze winter ga ik ook een punchcursus van 4 avonden doen, misschien kan je op afstand mee doen met ons?

  BeantwoordenVerwijderen