zondag 13 november 2011

Kreadoe

Zaterdag ben ik met mijn dochter naar de Kreadoe geweest in Hasselt. Vorige week was het in Utrecht maar daar zitten voor mij iets teveel obstakels aan en bovendien kwam de datum niet zo goed uit. Het is wel een heel groot verschil. Ten eerste was het helemaal niet druk, wat wel makkelijk is want je kunt overal bij, maar er was ook niet veel wat echt mijn aandacht trok. Met alle respect, iedereen vind zijn eigen hobby het leukst natuurlijk, maar het kwam erg veel op hetzelfde neer. Bovendien was de sfeer ook zo somber.
Maar goed, we kwamen toch nog een stand tegen waar ze allemal hobbyboeken verkochten en laten ze nou net dit boek hebben.Dit heb ik natuurlijk al veel vaker gezien maar nu kon je het doorbladeren en zag ik pas hoe leuk het was. Boeken vind ik altijd van pas komen want je kunt er iedere keer weer in terug kijken en je leert er van.

Toen kwam mijn dochter opeens met dit boek aanzetten zo van : Dit is vast wel iets voor jou. Nou inderdaad, als je een sjabloon koopt ben je ook die prijs kwijt. Nu zijn ze niet allemaal even mooi, maar wel genoeg om te gebruiken.
Dit is er een van. Een beetje moeilijk te fotograferen vanwege de glans. Er zit een perforatielijn op zodat je ze er uit kunt knippen. Het is gewoon plastic zodat je ze schoon kunt maken en opnieuw gebruiken.Al met al toch nog tevreden. Ik blij, portemonnee blij en je komt niet met volle zakken thuis met de gedachte: Waar moet ik dat nou weer laten.

7 opmerkingen:

 1. Eigenlijk is een winkel waar ze niets verkopen wel iets voor jou;-)
  Mooie boeken trouwens, vooral het sjablonenboek.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede aankopen, het hadden de mijne kunnen zijn ;-) bij het boek van Maggie Grey stond ik gisteren ook een tijdje te twijfelen, het is zo heerlijk als het in het nederlands is, maar ik heb het al in het engels en dan n ben ik weer te zuunig...
  De sjablonen in een boek zijn prachtig, daar zul je nog veel plezier van hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, leuke boeken hoor. Die van Maggie Grey heb ik ook. Ik heb haar ook in Birmingham ontmoet, leuk mens ook trouwens! Dat sjablonenboek ziet er ook heel interessant uit.
  gr. Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer goede inkopen gedaan, niet teveel, ( we hebben al zoveel) Maar boeken heb je nooit genoeg! Zeker niet dit Art quiltboek Ik heb het laatst ook gekocht.En sjablonen zijn altijd bruikbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heerlijk he dat het boek van meggy grey in het nederlands is vertaald.

  En het sjablonenboek lijkt me helemaal geweldig. Wat zul je daar ook een plezier aan beleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat geweldig dat het boek van Maggie Grey in het Nederlands is, maar ik heb het ook al in het Engels en net als Nienke vind ik het dan zonde om ook nog de Nederlandse versie te kopen.
  Jammer dat de bieb nooit zulke boeken heeft, anders zou ik de tekst kunnen kopiëren en in het Engelse boek leggen als vertaling.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat je het boek gevonden hebt, en die sjablonen die lijken me handig
  Ik was in Holland en helaas Utrecht zat er niet voor me in, wat ik wel jammer vond, maar volgend jaar maar weer
  Geniet van je boeken
  gr Johanna Zweden

  Ps moet het helaas anoniem doen, want ook bij jou kan ik via Google niet meer reageren! weet niet wat er aan de hand is!

  BeantwoordenVerwijderen