vrijdag 20 januari 2012

Nieuwe poging

Allereerst iedereen bedankt voor het meedenken. Het is wel grappig en je weet het van te voren: zoveel mensen, zoveel meningen. Uiteindelijk bepaal je zelf hoe het wordt, maar je wordt er niet stommer van.
Het zal nu deze worden. Niet heel veel veranderd maar ik ben er nu redelijk tevreden mee. De 3 kerstkransjes, zoals Nienke ze noemde, heb ik opgegeten. Verder hoop ik dat Christina er niet wakker van heeft gelegen?

Ik denk niet dat ik er verder nog veel aan doe. Allebei de lappen zijn op krimpstof gestikt dus dat heeft al genoeg van zichzelf. Het is dus alleen nog maar een top.

Ik vind het gewoon leuk om alles uit te proberen, maar ik vind mezelf toch niet echt in de wieg gelegd voor Artquilts of abstracte dingen.

Het maakt ook niks uit hoe het heet. Ik heb er lol in.

8 opmerkingen:

 1. Prachtig Ineke, De donkere stukjes doen het heel goed, ik heb ook geen moeite meer met het 'wit' van de bovenkant, door de donkere 'vegen'. Het is wel een goed idee geweest om de 'kerstkransjes' weg te halen.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kransjes mis ik niet dus ik hoop dat ze lekker waren. En door die strookjes door te laten lopen naar de onderste lap vind ik em spannender geworden. Dus wat mij betreft is ie geslaagd. En nee, ik heb er gelukkig niet wakker van gelegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja, prachtig! Je wilt jezelf zo niet noemen maar dit vind ik een echte art quilt hoor, mooi abstract en heel bijzonder in de uitvoering. Geef maar gauw een ereplekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat noem ik nu art-quilt. Gewoon beginnen, laten liggen nog wat verschuiven tot je zelf er tevreden van bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaah.. Dit is het! Een heel goede verandering, de kransjes mis ik ook niet. Ik vind het dus wel een echte Artquilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love the texture on this piece. Texture and color are my loves and this is wonderful

  BeantwoordenVerwijderen