zondag 30 december 2012

De laatste

Nog eentje dan, de laatste dit jaar Ik heb de balans opgemaakt en het waren er heel wat.

Eigenlijk vraag ik me af waarom ik zoiets maak. De letters had ik al getekend en in stof uitgevoerd, de gesneeuwverfde lap van vorig jaar leende zich goed als achtergrond maar dan...?
Ik kon niets simpelers bedenken dan ook maar de gebouwen en wolkenkrabbers toe te voegen. Met de hand, ja,ja...gekleurde steekjes er op gemaakt om het bruisende van de stad uit te laten komen. Halverwege begon ik het nog leuk te vinden ook en heb ik maar meteen de hele achtergrond gedaan.

Afm. 45 x 38 cm.


 Oef, staat er scheef op.Ik wens iedereen een goede jaarwisseling en een geweldige start van het Nieuwe Jaar. Veel geluk, een goede gezondheid en veel creativiteit.
 
 

6 opmerkingen:


 1. Alvast een heel fijn uiteinden en een heel goed begin voor 2013 en heel veel liefde geluk en gezondheid, en heel veel handwerk plezier

  Liefs Joke en tot volgend jaar , Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een erg leuk eindejaarswerkje! Ik wens je een bijzonder 2013, zonder veel twijfels, want je werk is heel bijzonder! Hopelijk krijgen we weer veel mooi's te zien komend jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel origineel en creatief, Ineke, mooi! Ik ben het met Hannie eens en hoop ook weer op veel mooie werken van jouw hand. Gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond en creatief 2013

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik wens jou een heel creatief en gezond nieuwjaar toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Have a wonderful, happy, healthy and creative New Year!!

  BeantwoordenVerwijderen