maandag 7 januari 2013

Handwerk

Na al die feestdagen heb ik een beetje last van opstartproblemen. Er is nog van alles af te maken maar dat lukt even niet.

En nu heb ik dus hetzelfde probleem als zovelen.
Ik wil net een berichtje plaatsen met foto, maar Blogger doet dat niet. Van het begin af aan heb ik altijd de foto's verkleind en nu heb ik  zelfs al een paar oude berichten verwijderd maar het lukt nog steeds niet. Ook niet via Picasa, Ik ben een oen op computergebied dus.......?  Help!!
 

6 opmerkingen:

 1. Ik heb geen idee. Het is mij nog niet overkomen, maar ik verwacht het ook iedere keer als ik een logje schrijf en dan roep ik ook heel hard om hulp. Gedoe, zo krijg je toch een hekel aan bloggen.....

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welke browser gebruik je? Ik had hetzelfde probleem met Explorer, maar via Chrome lukt het uploaden van foto's wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I would definitely ask Nienke. She is the queen of the internet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. met Chrome, maar met een Google-account waarschijnlijk ook wel....!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Foto's verwijderen helpt niet helemaal . Je kunt ze ook op een andere manier plaatsen eerst selecteren in Picasa , en daarna Picasa aanklikken bij je nieuwe bericht scherm. Dan de map waaruit je haalde bij Picasa aangeven in het scherm en zoek.
  Het is zeker vreselijk balen! Ik ben er ook een paar dagen zoet meegeweest en de stress ...
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is mij gelukt om eerst HTML aan te geven, toen kon ik gewoon een foto zoeken. Ik denk dus dat het niet te maken heeft met de grootte, maar dat google ons aan Picasa wil hebben.

  BeantwoordenVerwijderen