zondag 21 april 2013

Essen

Het was genieten vandaag bij  Colours of Africa in Essen.
Quilts van Mirjam Pet en Dionne Swift om je vingers bij af te likken, overigens zonder dat ik anderen tekort wil doen. Voorkeur blijf je nu eenmaal houden.
Het was heerlijk weer dus bij het karrenmuseum ook nog uitgebreid rond gekeken en alle kunstwerken bewonderd. We waren amper binnen, kom ik Ann Vanherle tegen, 5 minuten later Mia de Vos en daarna Margeeth. Zo leuk om de mensen "in het echt" te zien.

Ik zal hier geen foto's van anderen plaatsen omdat ik niet weet of dat gewaardeerd wordt.
Dan maar een foto van de vangst van vandaag.
Heel lang heb ik me ingehouden op wat kleine dingetjes van HAMAR na. Maar toen kwam ik bij ZIJDELINGS en tja....door de knieen.
Rubbing plates heb ik wel, maar deze niet. Transferverf was bijna op, textielkrijt ook leuk om te proberen enz. Een Gelli plate heb ik heel lang uit kunnen stellen omdat ik dacht dat het zo ook wel ging, tot vandaag. Maar goed, ik ben er ook blij mee.

 
Ik weet niet of iemand het leest, maar ik geef toch een pluim aan alle organisatoren en vrijwilligers die deze tentoonstelling hebben mogelijk gemaakt. Ik vond het prachtig. Het is te hopen dat het ook voldoende heeft opgebracht.

9 opmerkingen:

 1. Ik had hier ook graag naar toe gewild, maar vond de afstand te ver. Zijdelings is inderdaad een heel gevaarlijke winkel. Maar je hebt geweldig leuk geshopt!Kan me voorstellen dat je je niet langer kon inhouden. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk om zo je dag te besteden! Leuke koopjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n Gelliplate is echt handig; dus een goede aankoop! En bij Zijdelings ligt zoveel leuk spul, maar je bent ook zo door je geld heen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, dat je er ook was, ik ben er gisteren geweest. Fijne aankopen heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Natuurlijk lezen wij jou schrijfsel.Toch veel te leuk.Leuke materialen heb je gekocht Daar heb je altijd wel wat van nodig toch...ooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk dagje heb je gehad
  Fijne handwerkweek groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van de gelplate heb ik nog geen moment spijt gehad. Leuke spullen heb je gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo jammer dat we elkaar niet hebben gezien! Maar je hebt prachtige aankopen gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Voor mij was het ook te ver maar jij bent goed geslaagd. Geniet van je aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen