donderdag 25 april 2013

Stiefkindje

Ik heb mijn stiefkindje van stal gehaald, oftewel de punchmachine. Eén keer heb ik eens een proefstuk gemaakt en verder niets, het komt er maar niet van.
Ik vraag me alleen af welke ondergrond ik het beste kan gebruiken? Hier heb ik polyestervlies gebruikt maar vind dat niet zo geweldig.

Een klein werkje als proef.


 
For the first time I used my embellisher. Just a small work to practice.

8 opmerkingen:

 1. Een mooi landschapje, Ineke!. Ik gebruik voor te punchen de gekleurde dunne huishouddoekjes van Wibra (1 euro een pakje)Dat puncht perfect! Die zijn dunner en iets steviger dan b.v. de gele doekjes van AH.

  Conny Doornbos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oude halsdoekjes doen het ook goed als ondergrond. Deze is zeer geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel mooi begin en voornemen! Ik gebruik dunne wollen stof, wolvilt, en losgeweven stofjes. Eigenlijk kan er veel, als de ondergrond maar niet te stug is.
  Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dionne gebruikte wol flanelle maar dit is zeer duur
  Mooi resultaat

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi stukje! Ik heb goede resultaten behaald met jutte. Het maakt het bewerken van 2 kanten om de kleuren te mixen ook wat makkelijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je ondergrond maar een luchtige structuur heeft kun je eigenlijk alles gebruiken. Ik heb zelfs wel een oude wollen trui gebruikt, maar meestal gebruik ik vilt als ondergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook zo'n "kreng"; de eerste keer dat ik erachter zat, vlogen de naalden me om de oren. Maar af en toe mag hij naast mijn naaimachine staan en maak ik een achtergrondje. Helaas lukt het nog niet zo goed als bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen