maandag 11 november 2013

Afgelopen

Daar ben ik eindelijk weer. Gisteren was de laatste dag van mijn TT en ik moet vol trots zeggen dat het een groot succes was. Enorm veel belangstelling gehad en echt mensen die erg geinteresseerd waren.
Er was veel vraag naar of ik workshops wilde geven, maar daar zitten voor mij teveel haken en ogen aan en eerlijk gezegd heb ik niet zo'n zin in allerlei verplichtingen. Tot op heden zijn er 2 werken verkocht en op een is er nog een optie.
Waarom ik dit allemaal vertel?
Gistermiddag was ik er zelf ook en opeens komen er 10 (zeer gemotiveerde) mensen binnen die heel veel vragen begonnen te stellen en enorm veel belangstelling hadden. Eén van de mannen begon een verhaal te vertellen dat zijn zoon en schoondochter zich over 2 weken in Kaapstad gaan vestigen en hij wilde ze een afscheidskado geven. Hij zag deze quilt hangen en had meteen een klik.

You are Always on my mind.


De kleur, de indeling en vooral de titel sprak hem erg aan. In iemands gedachten blijven, het gaan en komen van mensen enz. Hij vertelde dat ze net hun allereerste kleinkind hadden gekregen een half jaar geleden en hij vond het verschrikkelijk en stond met tranen in zijn ogen.

Kijk, met sommige werken hèb ik gewoon iets, maar in dit geval ben ik blij dat het zo'n hele goeie bestemming krijgt.

"Alles sal reg kom", zeggen ze in Zuid Afrika.

 
 
 

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je mooie resultaten van de tentoonstelling. Je weet nooit wat je teweeg gaat brengen bij mensen die je werken zien. Het is je ook gegund, je maakt mooie werken!
  Je hebt die mooie quilt toch wel voor veel geld verkocht?
  http://quiltaart.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verkocht, Proficiat! Ja, dat verbaast me niet , het is een quilt die mij ook erg aansprak. Fijn dat het zo'n succes was!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontroerend verhaal en wat fijn dat je quilt dan zo goed terecht komt. Hij is ook werkelijk prachtig. Gefeliciteerd dat je tentoonstelling zo'n succes was. Is het niet heerlijk om te ervaren dat mensen zo in je werk zijn geinteresseerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is wel een groot succes zeg. Zoveel werken verkocht en zoveel belangstelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kippenvel! En les geven klinkt heel leuk, maar idd zitten er veel haken en ogen aan, veel voorbereiding en tijd steek je er in.

  BeantwoordenVerwijderen