woensdag 19 september 2012

Nummer 3

Pff. 8 dagen zonder computer.Kan iemand zich dat voorstellen? Ik had nooit gedacht dat ik dat ding nog eens zou gaan missen. Hij gaf er de brui aan en nu heb ik een nieuwe. Eerst weer even alles uitvogelen en dan kan ik weer vooruit. Als ik ergens niet op heb gereageerd of niet beantwoord, sorry. De reden is nu bekend.


Dit is nr. 3 en de laatste van de serie.
De vogel heb ik er met behulp van een stencil opgetekend en ingekleurd met Stewart Gill.20 x 20 cm op canvas.
Nu ik ze hier bij elkaar zie, vind ik de middelste nogal zwaar. Het donkerblauw had meer verdeeld moeten worden denk ik. Uithalen is geen optie. Ik ga kijken of ik hier nog iets aan kan doen.    
                              

8 opmerkingen:

 1. Geen computer, errugh......LOL Het lijkt me soms wel eens rustig, maar ik kan ook niet meer zonder. Zo leuk om rond te neuzen bij iedereen en kijken naar al die kreativiteit.
  Prachtig is dit exemplaar, maar ook de beide andere vind ik mooi. Ik zie dat niet zo dat de middelste wat zwaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze z`ijn prachtig, maar je hebt gelijk vergeleken bij de anderen heeft de middelste wel een zwaar donker vlak. Kun je er niet een paar lichte postzegels op bijmaken?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk deze serie, fijn dat je weer online bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja zeg, vreselijk onthand ben je zonder computer! Gelukkig weer in orde,zodat wij het mooie vervolg van je serie kunnen zien!
  Wat mij betreft stoort het donkere vak helemaal niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. a true series. I like all three and at close inspection the center panel looks fine - not heavy or should I say too heavy.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wil best mijn laptop een weekje missen maar dan zou ik ook graag zulke mooie werkjes kunnen maken , PRACHTIG vind ik ze !!!
  groet ♥RINI♥

  BeantwoordenVerwijderen