woensdag 22 juni 2011

De aanhouder wint.

De hele dag heb ik geprobeerd om de foto erop te krijgen en eindelijk is het gelukt. Ik heb het quiltje met boekbinderslijm op een schildersdoek van 60x60 cm geplakt en de randen geverfd met acrylverf en structuur gel. Gewoon dezelfde kleur als de stof. (foto wijkt iets af)
Ik zit alleen nog te twijfelen of ik de randen van het quiltje nog wat weg zal werken.

klaar

Het quiltje wat ik eerder heb laten zien is nu af, alleen lukt het me deze keer niet om er een foto van te laten zien. Het ligt natuurlijk niet aan  mij????? maar het gaat even niet. Die houden jullie dus tegoed.

Afgelopen zondag was het vaderdag en volgens de commercie horen daar kado's bij. Mijn man was er uiteraard blij mee maar ik nog veel meer. In de verpakking zat heel leuk opvulspul (ja Meneer van Dale ik weet het), 2 stukken jute en een stuk zwarte fantasie Colback. Goeie vangst! Ik vond het leuker dan het kado, maar dat mag je niet hardop zeggen. Een tijdje geleden moest ik bloed laten prikken en i.p.v. een gaasje en een pleister deden ze er een heel grof geweven elastisch verband om. Mijn ogen werden groter en heb een heel stuk gescoord. Zolang er mensen zijn die rommel van de straat oprapen hoef ik me nergens voor te schamen. Dat doet mijn man wel.