zondag 22 april 2012

Voldaan.

Meestal zit ik vol ideeen en ik heb weleens gezegd: Als ik een quiltdipje heb, kan ik alsnog alles afmaken. Nu heb ik mezelf even stevig aan moeten pakken, maar het is gebeurd. Zeven quiltjes heb ik voorzien van tunnel en etiket. Bovendien moest ik voor de quilt die naar Veldhoven gaat een bredere tunnel maken volgens de regels. Wat kan een dipje toch nuttig zijn. Ik voel me dus voldaan.Deze kunnen op de stapel.  Ik ben wel aan een iets groter projekt bezig maar dat alleen volstaat niet voor mij. Ik moet meerdere dingen onderhanden hebben.
Toen ik aan het rommelen was kwam ik deze tegen. Dit is een top van ca. 1998. Schaam, schaam. De afmeting is nu al 172 x 135 cm. (Storm at sea)
Hij is zo groot, dat ik hem maar in gedeeltes op de foto kan krijgen. Die grootte heb ik inmiddels een beetje afgeleerd. Volgens mij had ik hiermee nog grote plannen gezien de losse blokken die er nog bij zitten.
Ik ben bang dat deze nog  "even"  zal blijven liggen omdat dit toch wel een andere richting is als waar ik momenteel mee bezig ben.