donderdag 17 juli 2014

Zomaar

Het wordt tijd dat ik iets van me laat horen anders denken jullie dat ik van de planeet gevallen ben. Op quiltgebied heb ik niks te laten zien. Tijdens de verhuizing heb ik waarschijnlijk mijn inspiratie ingepakt en nog steeds niet terug gevonden.Op mijn kamer is alles nog veel te netjes opgeruimd zodat ik ook daar niks kan vinden. Ik moet er denk ik eerst een puinhoop van maken??

We zijn nu zover dat alleen de tuin nog moet worden aangepakt en die is gelukkig een stuk kleiner dan eerst, maar toch nog behoorlijk.
We hebben er een groot aantal "huisdieren" bij, zomaar gratis! Het stikt hier van de konijnen en dat lijkt wel heel leuk maar als je net een aantal planten er in hebt gezet en achter je rug vreten ze alles op....??
Ik ben was een grote dierenvriend maar dat is nu wat minder. Onze honden vinden het nog gezellig ook......oh gut een konijn, nou en?
Maar goed, altijd beter dan tussen de uitlaatgassen toch?Foto is van internet.

Ik ga alles overhoop gooien want eind van de maand moet ik een quilt klaar hebben voor de AQATW group.
Misschien helpt dat om weer op gang te komen.

No I didn't fall of the planet and have nothing to show. My inspiration is still unpacked while moving and my room is too clean so I can't find anything.
There are a lot of rabbits here and they've eaten all my new plants. I think I'm not an animal lover anymore.

I have to make a quilt by the end of this month so wish me luck.