zondag 13 november 2011

Kreadoe

Zaterdag ben ik met mijn dochter naar de Kreadoe geweest in Hasselt. Vorige week was het in Utrecht maar daar zitten voor mij iets teveel obstakels aan en bovendien kwam de datum niet zo goed uit. Het is wel een heel groot verschil. Ten eerste was het helemaal niet druk, wat wel makkelijk is want je kunt overal bij, maar er was ook niet veel wat echt mijn aandacht trok. Met alle respect, iedereen vind zijn eigen hobby het leukst natuurlijk, maar het kwam erg veel op hetzelfde neer. Bovendien was de sfeer ook zo somber.
Maar goed, we kwamen toch nog een stand tegen waar ze allemal hobbyboeken verkochten en laten ze nou net dit boek hebben.Dit heb ik natuurlijk al veel vaker gezien maar nu kon je het doorbladeren en zag ik pas hoe leuk het was. Boeken vind ik altijd van pas komen want je kunt er iedere keer weer in terug kijken en je leert er van.

Toen kwam mijn dochter opeens met dit boek aanzetten zo van : Dit is vast wel iets voor jou. Nou inderdaad, als je een sjabloon koopt ben je ook die prijs kwijt. Nu zijn ze niet allemaal even mooi, maar wel genoeg om te gebruiken.
Dit is er een van. Een beetje moeilijk te fotograferen vanwege de glans. Er zit een perforatielijn op zodat je ze er uit kunt knippen. Het is gewoon plastic zodat je ze schoon kunt maken en opnieuw gebruiken.Al met al toch nog tevreden. Ik blij, portemonnee blij en je komt niet met volle zakken thuis met de gedachte: Waar moet ik dat nou weer laten.