zondag 21 april 2013

Essen

Het was genieten vandaag bij  Colours of Africa in Essen.
Quilts van Mirjam Pet en Dionne Swift om je vingers bij af te likken, overigens zonder dat ik anderen tekort wil doen. Voorkeur blijf je nu eenmaal houden.
Het was heerlijk weer dus bij het karrenmuseum ook nog uitgebreid rond gekeken en alle kunstwerken bewonderd. We waren amper binnen, kom ik Ann Vanherle tegen, 5 minuten later Mia de Vos en daarna Margeeth. Zo leuk om de mensen "in het echt" te zien.

Ik zal hier geen foto's van anderen plaatsen omdat ik niet weet of dat gewaardeerd wordt.
Dan maar een foto van de vangst van vandaag.
Heel lang heb ik me ingehouden op wat kleine dingetjes van HAMAR na. Maar toen kwam ik bij ZIJDELINGS en tja....door de knieen.
Rubbing plates heb ik wel, maar deze niet. Transferverf was bijna op, textielkrijt ook leuk om te proberen enz. Een Gelli plate heb ik heel lang uit kunnen stellen omdat ik dacht dat het zo ook wel ging, tot vandaag. Maar goed, ik ben er ook blij mee.

 
Ik weet niet of iemand het leest, maar ik geef toch een pluim aan alle organisatoren en vrijwilligers die deze tentoonstelling hebben mogelijk gemaakt. Ik vond het prachtig. Het is te hopen dat het ook voldoende heeft opgebracht.