maandag 19 september 2011

Zo zie je maar weer.

Een hele tijd geleden bestelde ik een kleinigheidje bij quiltservice en zag toen dat er zakken met resten Bourette zijde in de aanbieding waren. Ik wist niet precies wat het was, maar het klinkt als "zijde" dus zal het wel goed zijn. Dat zou vast nog wel als briefpost verzonden kunnen worden. Nee dus. Het was een vrij grote zak, zodat het als pakket was verzonden. Nou ja, eigen schuld.
Toen ik het uitpakte was ik best wel teleurgesteld en vond het niet mooi ( sorry Liesbeth). Opzij leggen dus en maar zien. Nu kwam ik hem weer tegen en wist nog steeds niet wat ermee te doen. Ik ben overal repen van gaan snijden en de resten in de prullemand, al heb ik ze wel 3 keer nagekeken. Het lijkt net of je wat opruimt.
Hoe het dan ineens komt weet ik niet maar omdat we iedere keer, terecht, aan de 11de september worden herinnerd en zeker dit jaar heb ik geprobeerd daar een indruk van te geven. Persoonlijk vind ik het erg druk maar het pakte nu eenmaal zo uit.
De afwerkbies (zelfde stof als de achterkant)  had ik helemaal naar achter willen slaan maar omdat de stof, en dus de naden, nogal dik zijn werd het er niet mooier op. Het voegt ook wel iets dramatisch toe??
Ik heb willekeurige blokken gemaakt en freemotion gequilt.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en niet alleen bejubelen hoor.

Was getekend, De eeuwige twijfelaar.


GROUND ZERO.   Afm. 60 x 77 cm.

Bourette zijde, handgeverfde katoen, organza, computerprint, paintstick, textielverf.