vrijdag 15 november 2013

Spam

De laatste tijd heb ik op verschillende blogs gelezen over het aantal bezoekers dat je blog bekijkt. Als je in de statistieken kijkt, kom je vaak vreemde websites tegen die je niet hebt bezocht. Deze lijken bezoekers naar je blog te sturen maar dat doen ze niet. De bedoeling is dat je ze aanklikt en dan hebben ze je. Of het nu een sitemeter is of hoe het allemaal heten mag, niet doen. Schijnbaar kunnen ze ook niet geblokkeerd worden.

Een tijd geleden liep de teller bij mij terug, wat dus ook niet de bedoeling is. Toen ben ik er op gaan letten en is het niet toevallig dat er midden in de nacht ineens 31 mensen tegelijk je blog bezoeken? Ze komen overal vandaan. Of als je 2 of 3 weken niks op je blog zet en er toch nog een groot aantal mensen kijken per dag?? Zelf heb ik daar niet zo veel verstand van, maar beschouw het maar als een waarschuwing. Iedereen moet zelf weten wat hij/zij ermee doet natuurlijk.

Dan iets vrolijkers.
Dit boek viel in de brievenbus en zit vol inspiratie. Het eerste deel heb ik ook en daar ben ik ook heel tevreden over.


Verder heb ik deze afgemaakt, heb nog wat bladeren en eikels laten vallen en met een smal biesje afgewerkt. Het brede stuk bovenaan is tegelijk de tunnel.

Afm. 70 x 90 cm.