maandag 7 mei 2012

Afscheid

Gisteren heb ik afscheid genomen van mijn Bernientje. Na 15 jaar trouwe dienst heb ik haar ingeruild voor een Aurora 450. Op de OEQC kun je letterlijk bijna niet om de Fa. Rijkers heen en mijn man zat meer te pushen dan ik. Ik vond m'n ouwetje nog goed genoeg, want wat je niet kent, mis je ook niet. Nu kan ik ook mee gaan praten over de BSR voet e.d. Ik ben er happy mee. Verder heb ik alleen dit boek aangeschaft.
Vrijdag wat mensen (bloggers) ontmoet en dat vond ik heel gezellig. Nu weet je wie wie is.
Zondag ben ik teruggeweest om de quilts op te halen en dan heb je wat tijd over....en dat is funest (voor je portemonnee}
Bij de African shop (leuke mensen) een grote lap stof (2.30 m.) en een paar fat quarters  en kraaltjes. Daar zit nog een leuk verhaal achter maar dat duurt te lang.
Zakjes Silk Hankies en cocons, een borduur schaartje (nee, ik ga niet borduren) en wat potjes Stewart gill verf bij Mijn Eigen.
Ik geniet al als ik alles zo bij elkaar zie.
De tentoonstelling vond ik persoonlijk wat tegenvallen, maar dat zal aan mij liggen. Ik had ook het idee dat ik e.e.a. miste. Na 18.00 uur konden de quilts worden opgehaald en ik had het geluk om ze na een kwartier allebei weer terug te hebben. Alleen toen ik thuis was bleken de juryrapporten er niet bij te zitten. En daar was ik nu juist het meest benieuwd naar. Ik heb Ada Honders een mail gestuurd en wacht af.

Nou, een heel verhaal op de maandagmorgen en drie keer raden wat ik nu ga doen.

Dit is nog een kadootje wat we kregen toen we de quilts ophaalden. Leuk toch?