maandag 24 september 2012

Even iets anders

Ergens op iemand's blog, weet helaas niet meer waar, zag ik dat ze een stuk scrim in een borduurring had gespannen en dat aan het doorstikken was. Geeft een leuk resultaat, een beetje kantachtig.
Ik wilde dat ook graag proberen en het ziet er zo uit. Ik heb  het niet gespannen, maar gewoon los onder de naaimachine.

Als je regelmatig in het ziekenhuis komt houdt je er, behalve allerlei ongemakken, ook van alles aan over. De laatste keer had ik een drukverband van wel anderhalve meter. Dat is vrij grof, los en elastisch. Weggooien is geen optie en ik heb het grotendeels zitten uitrafelen en ook onder de machine met dit resultaat. Je kunt het zo netjes of slordig doen als je zelf wilt.
Hier heb ik het voor de duidelijkheid op een ondergrong gelegd. De "netjes" heb ik al eens eerder gemaakt met Soluvlies.

En dit ongeregelde hoopje? Dat zijn de draden die eruit zijn getrokken en ze krullen zo leuk. Kan ook weer met soluvlies worden gebruikt. Wat ik er allemaal mee ga doen weet ik nog niet. Zit op een beetje inspiratie te wachten.